Ilmapallot yrityksille ja erilaisiin juhliin!

Saat kauttamme ihanat heliumilmapallot esim. syntymäpäiville ja muihin juhliin. Pallot toimitetaan paikan päälle täytettyinä ja jakonaruilla varustettuina tai voit noutaa ne Linnankadun myymälästämme. Ilmapallot voi tilata myös omalla painatuksella (vaatii suuremman määrän)!

Yrityksen mainosilmapallot omalla painatuksella

Mainosilmapallo on tehokas ja positiivinen tapa näkyä. Palloon voidaan painaa joko yhdelle tai kahdelle puolelle haluamanne teksti, logo tai symboli, tietenkin yrityksenne väreissä. Saatte mainosilmapallot painatuksella, täytettynä ja jakonaruin varustettuna. Ilmapallojen painatuksessa suosittelemme tekemään vähintään 250 pallon tilauksen, jotta painatuksen hinta ei kohoa liian suureksi. Yksittäisten pallojen painatuspalvelua emme valitettavasti tarjoa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Värikkäät ilmapallot erilaisiin juhliin

Tarjoamme kattavan valikoiman erivärisiä heliumilmapalloja moniin eri tilaisuuksiin. Ilmapallot tuovat iloa ja väriä esimerkiksi syntymäpäiville, baby showereille, ristiäisiin ja moniin muihinkin tilaisuuksiin.

Kattavan värivalikoiman lisäksi tarjoamme erilaisia kumipalloja ja foliopalloja – suunnittelussa vain mielikuvitus on rajana!

Ota yhteyttä tai piipahda liikkeessämme Linnankadulla, Turun keskustassa. Kerro juhlasi idea tai teema – me hoidamme loput!