Casagrande - Lelumuseo - Banneri

Hullua touhua! tuhahti Wilhelm poikansa Renaton kiinnostuksesta vanhoja leluja kohtaan. Meidän tarkoitus on myydä ihmisille uusia leluja, ei ostaa vanhoja takaisin! Renaton kiinnostuksen kohteena olivat vanhat lelut, joista näkyi leikkimisen jäljet, eri aikakauden lelut pehmoleluista tinasotilaisiin, peleistä ja nukeista keinuhevosiin. Kokoelma kasvoi ja kasvoi, mutta lelut lepäsivät laatikoissa. Osa leluista pääsi näytille Renaton ja Evan kotiin, mutta kokoelman karttuessa oli todettava ettei kotona tilat riitä. Vanhoille leluille oli etsittävä paikka jossa ne pääsisivät arvokkaasti esille. Näin syntyi lelumuseo lelukaupan alakertaan.

Peltiset autot, posliinipäiset nuket, suuret keinuhevoset, paperinuket, teeastiastot, nukkekodit ja monet muut lelut löytyvät vitriinien hyllyiltä. Jokaisen lelun pinnalla näkyy merkkejä leikeistä, jokaisella lelulla on oma historiansa ja tarinansa. Kunpa lelut osaisivat puhua. Lelukokoelma on karttunut vuosikymmenien ajan huutokauppojen kautta, mutta myös lahjoitusten muodossa. Iso kiitos kuuluu niille jotka ovat luopuneet suosikkilelustaan antamalla sen vitriinien hyllyille jälkipolvien ihasteltavaksi.

Lelumuseo on avoinna sopimuksen mukaan. Olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan entisaikojen leluihin. Ota yhteyttä tai kysy myyjiltämme.